Portfolio

Onderstaand belichten we enkele projecten waar Creatis aan heeft gewerkt. Veel consultancy werkzaamheden vertalen zich echter niet direct in een concreet portfolio item.

Second opinion SEO Micazu

Het Haagse bedrijf Micazu, dat vraag en aanbod van vakantiehuizen van Nederlanders bij elkaar brengt, heeft haar website onlangs geheel vernieuwd. Creatis is gevraagd om een second opinion te doen betreffende de technische SEO van de nieuwe website.

micazu op de ipad

De conclusie was dat de ontwikkelaar prima werk heeft geleverd. Er waren slechts enkele punten waar de website verder geoptimaliseerd kon worden. Zo kon het gebruik van hreflang voor de verschillende taalversies nog verbeterd worden.

Dankzij de second opinion weet MIcazu zeker dat de website in orde is en kunnen de laatste zetjes worden gegeven voor een perfecte technische basis van de website.

Website ontwikkeling voor Shiftkey

Voor softwareontwikkelaar Shiftkey hebben wij een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij lag de focus op het ontwikkelen van een frisse website die goed gevonden kan worden door zoekmachines en waar klanten snel de gezochte informatie vinden.

desktop-mobile-design-2

Met behulp van custom fields kan Shiftkey zelf eenvoudig nieuwe projecten toevoegen met daarbij de gewenste aanvullende informatie. Daarnaast is bijna alles in de website aanpasbaar via het CMS, zodat er voor vrijwel geen enkele inhoudelijke aanpassing technische hulp nodig is.

Uiteraard is de website volledig responsive, wat betekent dat de website perfect schaalt op alle mobiele devices, tablets en natuurlijk gewone computers.

Bekijk hier de nieuwe website van Shiftkey.

Diverse adviestrajecten voor Ambition IT

Voor database expert Ambition IT hebben wij diverse adviestrajecten uitgevoerd. Denk daarbij aan adviestrajecten betreffende:

  • Zoekmachine optimalisatie
  • App Store Optimization
  • Online strategie van diverse websites
  • Navigatie en indeling diverse websites

Bekijk hier de website van Ambition IT.