Projectmanagement

Naast het adviseren over zoekmachine optimalisatie en online strategie, helpen wij ook bij de uitvoering van de voorgestelde verbeteringen. Dat kan het beheer zijn via uw eigen CMS, maar we kunnen ook uw externe ontwikkelaar aansturen.

Wij nemen u daarmee werk uit handen en voorkomen dat er vertraging ontstaat in het doorvoeren van de diverse verbeteringen.

Beheer van de inhoud van uw website

In de praktijk blijven veel aanbevelingen vaak liggen. Meestal gebeurt dit door tijdgebrek bij degenen die dit in hun takenpakket hebben zitten. Creatis biedt daarom ondersteuning aan en kan u veel werk uit handen nemen. U hoeft het dan niet zelf te doen, terwijl u al zo druk bent. Ook uw medewerkers die veel andere taken hebben en dit er misschien ‘bij doen’ kunt u op die manier ontlasten.

Wij zijn bekend en handig met diverse content management systemen en weten daarnaast ook precies wat er moet gebeuren om uw website te verbeteren.

Aansturen van de (externe) ontwikkelaar van de website

Bij iedere SEO analyse komen ook technische verbeteringen naar voren, die door de ontwikkelaar van de website moeten worden aangepast of opgelost. Zeker als u een externe ontwikkelaar heeft, kan dit lastig zijn. Wij adviseren iets aan u, u moet dat weer vertalen richting de ontwikkelaar en dan gaat het via u weer terug naar ons ter controle. Dit kan makkelijker als wij uw ontwikkelaar aansturen.

In goed overleg met de opdrachtgever, zorgen wij dat de ontwikkelaar de juiste acties onderneemt en op de correcte wijze implementeert. Tijdens dit proces houden wij de verantwoordelijke hiervoor binnen uw bedrijf op de hoogte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en blijft er wel vaart achter de SEO zitten.

Ondersteuning bij inzet social media, contentmarketing en verbeteren inhoud website

Tot slot kunnen wij u ook helpen met de inzet van social media, het vermarkten van uw content en het bijhouden, verbeteren en uitbreiden van de inhoud van uw website. Wij kunnen u begeleiden bij het opstellen van een aanpak hiervoor en daarnaast ook (delen van) de uitvoering op ons nemen. Ook hierbij nemen wij u dus een zorg uit handen en zorgen dat goede plannen direct worden omgezet in concrete actie.

Wilt u meer weten over projectmanagent en wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan 0654-785553 of neem via de website contact met ons op.