Over ons

Foto ChristiaanCreatis SEO Consultants is opgericht door Christiaan Melissen. Deze Rotterdamse bedrijfseconoom en ondernemer, begon in 1999 met het registreren van medische domeinnamen. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een medische internetuitgeverij met meer dan 60 websites op medisch gebied en meer dan 50.000.000 bezoekers! Vrijwel al deze bezoekers zijn via de organische (= gratis) zoekresultaten van Google op zijn websites terecht gekomen.

Hoe je dat voor elkaar krijgt kan hij zelf het beste vertellen: “Veel bezoekers op je website krijgen, begint met interessante informatie. Deze moet je op een aantrekkelijke manier weergeven. Elke pagina van je website moet je vervolgens optimaliseren voor zoekmachines. En daarna begint een continu proces van fine-tunen, updaten, luisteren naar je bezoekers en zorgen dat je alle wijzigingen in de zoekalgoritmes bijhoudt. Zo bleven wij de concurrentie voor en konden we een groot netwerk opbouwen van medische websites.”

Na een succesvolle exit in 2012, heeft hij onlangs besloten om zijn kennis over het optimaliseren van websites voor klant en zoekmachine, in te gaan zetten voor anderen. En dat heeft dus geleid tot Creatis SEO Consultants.

Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in!