Ontwikkeling van websites

Naast het analyseren van en adviseren over bestaande websites, ontwikkelt Creatis ook nieuwe websites. Uiteraard voldoen deze websites aan alle eisen op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

De 4 fases van web development

Ontwikkelingsproces

In overleg met de opdrachtgever maken we eerst een plan van hoe de website wordt ingedeeld, wat er allemaal op moet komen en wat de verdere vereisten zijn.

Daarna wordt het design gemaakt. Dit doen we voor zowel desktop als mobiel. Als dat naar volle tevredenheid is gaan we over op de ontwikkeling van de front-end van de website.

Bij de front-end ontwikkeling creëren we de website zoals deze er daadwerkelijk uit komt te zien. We kunnen hierbij nog wat aanpassingen doen aan het design. Soms vraagt de opdrachtgever daar naar, soms blijkt iets in de praktijk nog net iets beter te kunnen.

Zodra de front-end klaar is, gaan we over op de daadwerkelijke integratie met het WordPress CMS en de ontwikkeling van een eigen WordPress-thema.

WordPress

Wij ontwikkelen websites uitsluitend met het WordPress CMS. Andere systemen kunnen ook prima werken, maar wij vinden WordPress het meest geschikt door de standaard al zeer uitgebreide mogelijkheden, de grote hoeveelheid beschikbare plugins en de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het systeem.

Offerte op maat

Elke website is weer anders en daarom hebben we geen standaardtarieven hiervoor. Heeft u interesse in een (nieuwe) website, dan kunt u contact met ons opnemen. We maken dan een afspraak en kunnen samen bekijken hoe wij u het beste kunnen helpen.